locpentrufuratDin 2013 România va trebui să se ralieze unei noi Directive Europene care prevede amenajarea de spaţii speciale pentru furat în instituţiile publice. Decizia a nemulţumit pe funcţionarii publici care spun că astfel vor fi nevoiţi să-şi întrerupă programul obişnuit de lucru pentru a se duce să fure câte ceva.

"Stau câteodată şi 10 ore la birou, acum ce-o să fac, cobor 4 etaje ca să fur în afara clădirii? Suntem trataţi ca ultimii oameni. La noi nu s-au făcut spaţii speciale la capătul coridorului aşa cum e în occident", spune Robert Acrişor, inspector fiscal la primăria sectorului 3. Culmea, deşi se spune că furatul pasiv afectează mai mult, funcţionarii publici nu s-au plâns de această problemă.

Spaţiile pentru furat vor trebui marcate ca atare cu semne specifice. Totodată, Guvernul va trebui să lanseze o campanie de informare cu privire la efectele furatului cum ar fi bolile de inimă (odată ce eşti arestat), obezitatea, vila şi ghiulul de neam prost. 
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 04.01.2013 16:54 Politic

National Cinematografic