nastase_arma_vanatoareAdrian Năstase a declarat pe propriul blog că a primit o invitaţie din partea lui Ion Ţiriac la vânătoarea anuală pe domeniul de la Balc, însă nu promite că va ajunge.

"Am o agendă încărcată, e posibil să fiu împiedicat să particip la acest eveniment la care mai demult mergeam cu multă plăcere", a declarat fostul premier.

Năstase susţine că probabil nu va putea ajunge la vânătoare, mai ales că în această perioadă se ocupă cu instalarea unor termopane la celula sa de la Jilava.

"Ştiţi cum sunt meseriaşii. Trebuie să stai permanent lângă ei, altfel fac treabă de mântuială", a mai declarat Năstase.

Apropiaţii fostului premier susţin însă că Năstase ar fi refuzat pentru că în această perioadă primeşte un transport de obiecte de artă din China, pe care le va folosi pentru a-şi reamenaja celula.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!


National Cinematografic