drumari_luati_prin_suprindere_de_zapada_din_bucurestiGhinion teribil pentru directorii CNADNR care se ocupă cu deszăpezirea în Bucureşti. Dacă joi, când viscolul a făcut ravagii în zona Moldevei, au fost inspiraţi şi se aflau la cabana Bâlea, azi au avut ghinionul să se afle în birourile din Bucureşti, exact în timp ce zăpada se depunea în Capitală.

“Dacă ştiam că meteorologii au dreptate, la ora asta curgea vinul în pahare şi muzica lăutărească în difuzoare. Aşa, stăm la birou şi căutăm soluţii ca să deszăpezim măcar bulevardele principale din Capitală. În loc să fim în toiul distracţiei, acum suntem prinşi până peste cap cu problema deszăpezirilor”, s-a plâns un director CNADNR.

Acesta a adăugat că şi zăpada a căzut prost, exact la început de săptămână, când şefii merg de regulă la birou pentru a-şi reveni din mahmureala de peste week-end. Ma mult, a nins toată noaptea, ceea ce a făcut dificilă o deplasare către cabana Bâlea încă de la primele ore ale dimineţii. “N-am avut nici o şansă, am fost luaţi complet prin surprindere”, spune acelaşi director CNADNR.
Scris de Calin | Monday, 28.01.2013 13:58 Politic

National Cinematografic