tricolorul_pe_cladirea_cj_harghitaMomente de uluială pentru locuitorii din Miercurea Ciuc! În dimineaţa acestei zile, pe clădirea Consiliului Judeţean Harghita din localitate a fost zărit un steag albastru, galben şi roşu, despre care absolut nimeni nu ştia ce reprezintă. Privit cu curiozitate la început, steagul a stârnit panică printre cei prezenţi, după ce un cetăţean a aflat în urma unei căutări pe Google că este vorba de drapelul României.

“In momentul ce aflat că ăla steag de la România este, crezut că eu face infarct, atât durut de tare inima la mine. Una domnă chiar leşinat lângă mine. Noroc că domnul preşedinte de la Consiliul Local avut brichetă la ea şi dat foc imediat la steag. Se putea tragedie oricând, mai ales che era şi copii de faţă”, a povestit un cetăţean român din Miercurea Ciuc.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Borboly Csaba, cel care a dat foc tricolorului în uralele celor prezenţi, spune că încă se află în stare de şoc. “Nu inţeleg cum întâmplat aşa nenorocire. De pe vremia lui Ceauşescu nu mai văzut steag de la România în Miercurea Ciuc. La noi în oraş nimeni nu are steag de România, eu crede că venit cineva din Braşov şi pus steag acolo. Să fie ruşine la el”, a declarat preşedintele CJ Harghita.
Scris de Calin | Monday, 28.01.2013 17:47 Politic

National Cinematografic