papusile_au_iesit_in_stradaPăpuşile de la Teatrul Ţăndărică ies mîine în stradă din spirit de solidaritate cu actorii. Oricum, nici nu prea aveau ce să facă singure, în ditamai teatrul.
În exclusivitate pentru TNR, Chuckie, păpuşa ucigaşă a declarat: „E rîndul nostru să ieşim la rampă. Mulţi cred că actorii cînd plîng pe la televizor joacă teatru. Nu este adevărat, numai noi ştim cît tragem cu ei la repetiţii. Uită replici, sînt mereu cu gîndul la altceva, groaznic...”

Păpuşile protestatare spun că nu Boc este de vină, el fiind o simplă marionetă în mîna preşedintelui Băsescu. Adevărul este că preşedintele Traian Băsescu a fost auzit de multe ori la Palatul Cotroceni spunînd: „Ce faci păpuşe?” Însă sînt voci care zic că vorbele nu-i erau adresate tocmai premierului Boc.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 22.02.2010 08:42 Politic

National Cinematografic