videanu_adrianRomânii care s-au uitat ieri seară la emisiunea "Jocuri de Putere" de pe Realitatea TV, care l-a avut invitat pe Adriean Videanu, au avut parte de o surpriză neplăcută. Astlfel, la scurt timp după începerea emisiunii, mai mulţi cetăţeni au sesizat că le lipsesc lucruri din casă şi chiar sume importante de bani.

"Mi-au dispărut argintăria, bijuteriile de la mama şi 3000 de lei, pe care-i aveam pentru zile negre. Toate astea până la prima pauză publicitară", a povestit Claudia T., o gospodină din Piatra Neamţ. "Cât am fost atent la domnu' Videanu, câteva minute, atât, mi-au dispărut 1200 de lei din sertarul cu bani, practic, banii de întreţinere şi chirie", se plânge şi Cosmin A, electrician din Prahova.

Specialiştii recomandă, ca de obicei, asigurarea bunurilor de valoare şi a banilor în preajma lui Videanu, chiar dacă prezenţa sa în zonă nu este una fizică. "Avem mare noroc că emisiunea nu prea a avut audienţă, altfel de ne trezeam cu un al doilea Bancorex. Puterile sale sunt atât de mari încât, şi dacă te uiţi la o poză cu el, rămâi fără bani", spune purtătorul de cuvânt al IGP, Decebal Popescu.
Scris de Eftimie | Wednesday, 06.02.2013 08:37 Politic

National Cinematografic