cersetorii_cu_case_de_marcatSebastian Vlădescu care, ca şi cel care a dat foc bibliotecii din Alexandria (jud. Teleorman), ţine morţiş să intre în istorie, loveşte în cei care nu pot să iasă în stradă, din simplul motiv că deja sînt în stradă. Pentru că CCR nu îl lasă să se atingă de pensii, Vlădescu a venit cu o idee prin care, crede el, va crește sumele de bani pentru buget: “În toate ţările civilizate cerşetorii au case de marcat şi plătesc taxe la stat, impozite pe profit şi tot tacîmul”, a declarat acesta.

 

Premierul Emil Boc, care s-a bucurat ca un copil cînd a auzit ideea, a spus că va lansa un program pentru tinerii cerşetori: Programul „Prima casă de marcat”!

De asemenea, Sebastian Vlădescu atrage atenţia populaţiei: „Nu plecaţi de lîngă cerşetor pînă nu vă dă bonul fiscal şi restul. Este dreptul dumneavoastră să primiţi restul şi să nu acceptaţi lame Orbit sau bomboane.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Tuesday, 23.02.2010 08:13 Politic

National Cinematografic