adrian_nastase_inchisoareLa rugămintea soţiei sale, Dana Năstase, benzinăriile de pe traseul fostului premier Adrian Năstase au  acoperit preţurile, pentru a nu-i provoca un şoc la ieşirea din închisoare.

"Domnul Năstase a fost adus la Tribunalul Bucureşti cu limuzina închisorii, am primit orarul deplasării şi am mascat lista de preţuri timp de 15 minute, cât a trecut coloana care îl ducea de la Rahova la Tribunal", susţine Petrică, angajat la un OMV de pe traseul fostului premier.

Decizia a fost motivată de faptul că domnul Năstase a petrecut aproape un an în penitenciar, perioadă în care preţurile la carburant au crescut enorm.

"Nu ştiu ce-ar fi făcut dacă ar fi aflat aşa, dintr-o dată, că un litru de benzină costă 6,20 lei la pompă. Vă daţi seama, el are şi o tentativă de suicid, nu vreau să mă gândesc ce putea face dacă află direct, fără să-l pregătim noi, poate chiar cu ajutorul unui psiholog", susţine Dana Năstase.

Medicul deţinutului Năstase precizează că fostul premier este o fire sensibilă, iar un asemenea şoc i-ar fi putut fi fatal.

"Nu exclud un atac de cord în astfel de situaţii. Dumnealui a stat în închisoare, are inima slăbită. Dacă vede preţurile la benzină poate doamne-fereşte dă în alte complicaţii", declară medicul lui Năstase.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!


National Cinematografic