ardealul_furatMai mulţi români din Regat au reclamat azi dimineaţă la poliţie că nişte unguri a căror identitate a rămas, deocamdată, necunoscută, au furat Ardealul în timpul meciului dintre România şi Ungaria. "Am auzit ceva zgomot de ceardaş pe balcon dar nu i-am dat importanţă. Eram preocupat să-l înjur pe Piţurcă", spune Răzvan Fediuc, unul din cei care a depus reclamaţie.

"De dimineaţă am deschis geamul şi, când mă uit, blocuri. Iar după blocuri nu mai era nimic, nici urmă de Ardeal, canci. L-au furat tot, nenorociţii", se consemnează în plângerile depuse la poliţie. Situaţia a fost reclamată şi de românii care au venit din Ungaria spre România azi dimineaţa. "Am plecat din Szeget pe la 8.30 şi, în 20 de minute eram deja la Predeal. Nici urmă de Ardeal, nimic".

Conform primelor cercetări, ungurii au furat aproape tot, lăsând doar câteva localităţi gen Avrig. Singura porţiune din Ardeal care nu a fost furată este judeţul Sălaj, despre care ungurii, la fel ca şi românii, nu credeau că există cu adevărat.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Saturday, 23.03.2013 13:50 Politic

National Cinematografic