Primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu, este presat de populaţie să rezolve problema cîinilor comunitari. Sorin Oprescu a făcut însă o afirmaţie şocantă în conferinţa de presă de duminică: „Adevărata problemă nu sînt cîinii comunitari, ci cîinii extra-comunitari! Se aduc prea mulţi cîini din ţări care nu aparţin Uniunii Europene. Avem o singură soluţie la dispoziţie în acest moment: nu vom permite ca la un bloc să fie mai mult de 5 cîini extra-comunitari. Şi, sincer, nu cred că cei veniţi de afară sînt mai civilizaţi decît ai noştri. Eu, dacă aş fi administrator de bloc, aş investi mai mult în căţeii tineri.”

În replică, liderul organizaţiei „Patru Lăbuţe” a declarat: „Domnul Oprescu mai are puţin şi va interzice accesul în România al cîinilor de culoare neagră! Vom merge pînă la Haga! Şi abia cînd ne vom întoarce de acolo – pentru că mergem mai mulţi colegi în vacanţă – vom vedea ce măsuri trebuie să luăm. E foarte probabil să scoatem cîinii în stradă!”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 01.03.2010 00:00 Politic

National Cinematografic