drunk_people_vasluiLa scurt timp după ce mai mulţi bărbaţi au fost deportaţi din Arabia Saudită pentru că erau prea frumoşi, un incident diplomatic similar afectează estul Europei! În cursul săptămânii trecute, un bărbat a fost alungat din judeţul Vaslui după ce autorităţile au considerat că acesta era prea treaz, sfidând legile nescrise ale localnicilor.

Vasluienii care au intrat în contact cu turistul spun că acesta era de departe cea mai lucidă persoană care a călcat vreodată la ei în judeţ. “Îşi bătea joc de tradiţiile noastre!”, a declarat un sătean. “Mergea drept, uneori chiar fără să se ţină de gard. În societatea noastră, asta e ca şi cum ai umbla, pardon, cu penisul pe afară! Mai mult decât atât, când îl întâlneam pe uliţă, dădea bună ziua clar, răspicat, în loc să sughiţe şi să mormăie ceva neinteligibil. Practic, ne înjura de mamă.“

Străinul ar fi fost declarat persona non grata şi expulzat după ce a încercat să convertească mai mulţi tineri la stilul său de viaţă nonconformist. “Dacă vor să nu bea, să nu bea la ei acasă, nu să umble prin sat încercând să ne strice copiii cu sfaturi despre cumpătare”, a adăugat un vasluian.
Scris de Vasile | Monday, 29.04.2013 07:15 Politic

National Cinematografic