După ce în presă au apărut informaţii cum că ar fi bolnav, Traian Băsescu a convocat mai mulţi medici la Cotroceni, pentru a vedea dacă zvonurile se confirmă. Preşedintele a chemat la consultări medici de toate specializările, nediscriminând pe nimeni.

“Sunt, totuşi, preşedintele tuturor, indiferent de specializare. N-am vrut să discriminez pe nimeni. I-am invitat la consultări chiar şi pe ginecologi, deşi ei se ocupă doar de păsărici şi de ţigănci împuţite”, a declarat preşedintele, înainte de întrevedere.

 

În cadrul discuţiilor, Băsescu le-a recomandat medicilor pe care i-a consultat să fumeze mai puţin şi să o lase mai moale cu băutura. Medicii nu s-au lăsat şi ei mai prejos şi l-au sfătuit pe preşedinte să renunţe la femei. Potrivit cardiologilor, dacă o ţine tot aşa, lui Băsescu îi mai rămân de trăit la Cotroceni cel mult cinci ani, dacă îi mai apucă şi pe ăia.

“Preşedintele face o grămadă de greşeli care îi pot pune în pericol viaţa politică”, au fost de părere medicii.

La finalul întrevederii, Băsescu i-a decorat pe medici. Preşedintele nu le-a prins însă decoraţia în piept, aşa cum se obişnuieşte, ci a pus-o într-un plic şi le-a băgat-o discret în buzunar. La ieşire, medicii au scos decoraţia de acolo, s-au uitat lung la ea şi, pufnind uşor nemulţumiţi, au spus că se putea şi mai bine.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Dan | Monday, 01.03.2010 21:00 Politic

National Cinematografic