voiculescu_juramant_dosarDeşi au trecut peste două decenii de la Revoluţie, românii conservatori păstrează şi astăzi vii unele dintre cele mai îndrăgite obiceiuri ale Epocii de aur! Printre cei mai consecvenţi în a conserva tradiţiile, liderul PC Dan Voiculescu continuă să îşi toarne în fiecare dimineaţă vecinii că ascultă Europa Liberă sau că umblă cu blugi şi ţigări străine.

“Nu ne deranjează, e chiar amuzant uneori”, spune unul dintre vecinii lui Voiculescu. “Mai ales că nu se mai pune problema să ne bage cineva la puşcărie sau să ne bată prin beciuri. E distracţia lui inofensivă. Aşa cum unii încă se îmbracă în armură şi fac turniruri, moş Felix are pasiunea asta, să ne toarne la Securitate, de exemplu când ne vede luându-ne un Kent de la alimentară. Ar fi trebuit să vedeţi ce spectacol a făcut când a plecat un vecin în vacanţă în Germania! Trei zile l-am văzut pe Voiculescu alergând în sus şi în jos cu ditamai teancul de note informative.”

Nu toţi locatarii sunt însă de acord cu hobby-ul nostalgic al lui Voiculescu. “Dacă lăsăm rufele la uscat afară, a doua zi trebuie să le scuturăm de microfoane”, se plânge o gospodină din vecinătate.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Sunday, 12.05.2013 09:16 Politic

National Cinematografic