voiculescu_juramant_dosarDeşi au trecut peste două decenii de la Revoluţie, românii conservatori păstrează şi astăzi vii unele dintre cele mai îndrăgite obiceiuri ale Epocii de aur! Printre cei mai consecvenţi în a conserva tradiţiile, liderul PC Dan Voiculescu continuă să îşi toarne în fiecare dimineaţă vecinii că ascultă Europa Liberă sau că umblă cu blugi şi ţigări străine.

“Nu ne deranjează, e chiar amuzant uneori”, spune unul dintre vecinii lui Voiculescu. “Mai ales că nu se mai pune problema să ne bage cineva la puşcărie sau să ne bată prin beciuri. E distracţia lui inofensivă. Aşa cum unii încă se îmbracă în armură şi fac turniruri, moş Felix are pasiunea asta, să ne toarne la Securitate, de exemplu când ne vede luându-ne un Kent de la alimentară. Ar fi trebuit să vedeţi ce spectacol a făcut când a plecat un vecin în vacanţă în Germania! Trei zile l-am văzut pe Voiculescu alergând în sus şi în jos cu ditamai teancul de note informative.”

Nu toţi locatarii sunt însă de acord cu hobby-ul nostalgic al lui Voiculescu. “Dacă lăsăm rufele la uscat afară, a doua zi trebuie să le scuturăm de microfoane”, se plânge o gospodină din vecinătate.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Sunday, 12.05.2013 11:16 Politic

National Cinematografic