EBA-Nu-e-normal-ca-in-secolul-XXI-in-Romania-sa-mai-existe-targuri-de-carteAnaliştii politici, sociologii dar şi diverşi oameni de ştiinţă au ajuns la concluzia unanimă că, în ultimele două săptămâni, europarlamentarul Elena Băsescu a mai făcut o gafă memorabilă în Parlamentul European. Din păcate această gafă este înconjurată în mister, mass-media concentrându-se asupra altor prostii făcute de politicienii români.

“Nu pot să-mi dau seama cum am ratat noua prostie făcută de EBA în PE. Că a făcut o gafă nu încape îndoială, este mai inevitabilă ca moartea. Nu înţeleg cum de a ratat presa acest eveniment, trebuie studiat fenomenul”, a declarat politologul Decebal Popescu. “A încurcat un discurs, a parcat pe locul pentru handicapaţi, i-a turnat pastă pe dinţi pe clanţă lui Barroso în loc să-i facă farsa asta Renatei Weber, posibilităţile sunt nelimitate”, spun specialiştii.

Gafa presei române care a trecut cu vederea prostia Ebei de săptămâna trecută nu a trecut neobservată. Mai multe ONG-uri de protecţie a libertăţii presei au atras deja atenţia cu privire la gravele derapaje ale mass-media din ţara noastră cerând ca, tura viitoare, să scrie cel puţin de două ori despre trăznăile pe care europarlamentarul le face la Bruxelles.
Scris de Eftimie | Thursday, 16.05.2013 16:02 Politic

National Cinematografic