gigi_becali_a_vorbit_frumos_la_gsptvDiscursuri halucinante la TV, pe stradă sau pe Facebook, după ce s-a anunţat că Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. „De ceea ce îmi era cel mai frică, tocmai s-a confirmat: românii sunt extraordinar de proşti, sunt unii care îi plâng de milă lui Gigi Becali”, spune cu amărăciune reputatul sociolog Decebal Popescu.

„Nu e normal”, a continuat acesta, „ca un personaj involuat - care dă tunuri unor instituţii ale statului, care îşi trimite gorile să ameninţe oameni cu pistolul şi să le bage în portbagajul maşinii, care înjură fără jenă pe oricine nu îl pupă în cur, care sfidează şmechereşte justiţia şi legile din ţara asta – să fie plâns când, în sfârşit, ajunge acolo unde îi este locul.”

Chiar dacă s-a ferit să o spună explicit, reputatul sociolog a lăsat să se înţeleagă că eutanasierea persoanelor care îi ţin partea lui Gigi Becali e o soluţie care ar trebui cel puţin luată în seamă. „Când vine vorba de prostia românilor, ar trebui să ne reamintim de Darwin şi de ce spunea acesta despre selecţia naturală”, a sunat părerea aluzivă a lui Decebal Popescu.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Calin | Monday, 20.05.2013 23:41 Politic

National Cinematografic