betiv_se_uita_la_poraDramă pentru un bărbat din Buzău, care a a crezut prea mult în puterea alcoolului de a face absolut orice femeie să pară frumoasă. Acesta s-a riscat la provocarea supremă: să bea până i se pare Andreea Pora o femeie frumoasă, provocare considerată de mulţi drept un Everest în domeniu. Din păcate pentru el, a intrat în comă alcoolică cu mult înainte s-o considere frumoasă pe Andreea Pora.

„Credeam că va reuşi”, povesteşte un apropiat al buzoianului. „După prima sticlă de vodcă ar fi fost în stare să sară pe Monica Tatoiu, atât de sexy i se părea. Mai apoi, după încă câteva pahare, deja spunea despre Cezar Ouatu că este femeia visurilor sale. Pora, în schimb, tot urâtă o considera. Credeam că momentul în care va ajunge să o aprecieze pe Andreea Pora este aproape, dar, din păcate, asta nu s-a mai întâmplat. La un moment dat a căzut lat, intrase în comă alcoolică. Ultimele lui cuvinte au fost «Tot n-aş fute-o pe Andreea Pora».”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 05.06.2013 13:41 Politic

National Cinematografic