nicusor_dan_protest_istanbulRâs isteric printre poliţiştii şi jandarmii care se luptă cu protestatarii în parcul Gezi din Istanbul. Cu câteva zeci de secunde înainte de o iminentă ciocnire cu un grup de bărbaţi cu faţa acoperită, unul dintre jandarmi a exclamat: „E şi Nicuşor Dan printre protestatari!”. Trei secunde mai târziu, absolut toţi jandarmii şi poliţiştii se tăvăleau pe jos de râs.

Imediat, protestatarii au întors capul şi au remarcat şi ei că Nicuşor Dan se află alături de ei, ceea ce a dus, inevitabil, la un râs isteric din partea lor. Doar Nicuşor privea nedumerit în jur, neînţelegând de ce toată lumea, fără excepţie, se tăvăleşte pe jos de râs. „Am salvat cumva parcul şi nu mă prin eu?”, a încercat, fără succes însă, să afle Nicuşor de la unul dintre protestatari.

Într-un târziu, un turc milos, care abia reuşea să se abţină de la râs, i-a explicat lui Nicuşor că toată lumea râde de faptul că el vrea să salveze parcul din capitala Turciei. „Nici dacă veneau Mickey Mouse sau Tweety să se lupte cu jandarmii nu ne-am fi distrat atât de tare”, l-a gratulat turcul pe Nicuşor Dan.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 07.06.2013 16:21 Politic

National Cinematografic