imparteococaŞeful Antenelor nu are parte de un moment de răgaz. Abia întors din Cipru, unde a fost în căutare de locuinţă, acesta a descoperit, lângă laptop-ul de pe care scrie texte pe blog, o sticlă de cola cu un mesaj misterios. “Împarte o cola cu Gigi Becali” scria pe sticlă iar Dan Voiculescu susţine că a rămas nelămurit în privinţa mesajului.

“Nu înţeleg ce vor să spună cu asta. Nu am cum să mă întâlnesc cu Gigi Becali, nu mergem prin aceleaşi medii. În plus, din ce ştiu eu, Gigi Becali este încarcerat. Nu am de gând să împart o cola cu el, dacă aveam chef să împart ceva dădeam salariile la Jurnalul”, a spus, revoltat, fostul senator PC.

Mai mulţi experţi în sociologie şi drept au analizat mesajul şi au ajuns la concluzia că cel mai bun loc unde Dan Voiculescu ar putea împărţi o Cola cu Gigi Becali ar fi la cantina de la Jilava, dimineaţa, că ceaiul de-acolo nu e tocmai ceva ce ai bea după un mic dejun copios. O altă variantă ar fi la duşuri.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 10.06.2013 08:41 Politic

National Cinematografic