eleve_sexy_jean_monnetZeci de eleve de clasa a XII-a de la Jean Monnet au trăit azi, în prima zi a Bacalaureatului, un adevărat şoc. Ele au aflat cu dezamăgire că proba pentru care s-au pregătit temeinic în ultimele luni, „sex cu profu’ de sport”, nu se regăseşte în organigrama Bacalaureatului din acest an.

„Asta e bătaie de joc”, a acuzat o elevă. „Chiar speram să îmi ridic media finală cu proba de «sex cu profu’ de sport», singura la care speram cu îndreptăţire la un 10. Chiar nu înţeleg de ce probele care ne fac nouă, elevelor de la Jean Monnet, plăcere sunt refuzate de Minister? Şi pe urmă se mai plâng că rezultatele la Bac sunt dezastruoase...”

Situaţia este chiar mai dramatică pentru câteva eleve, care au dat bani grei pentru meditaţii la proba de „sex cu profu’ de sport”. “Mie mi-a spus profu’ de sport că nu sunt tocmai pe gustul lui, că nu sunt suficient de frumoasă şi m-a taxat pentru fiecare oră de meditaţie. Eu banii ăia nu îi mai văd înapoi. Mi-am luat o mare muie, ce să mai”, se plânge o astfel de elevă.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 10.06.2013 10:48 Politic

National Cinematografic