vadim_dat_afara_din_vadimLa scurt timp după suspendarea din PRM, Corneliu Vadim Tudor primeşte încă o lovitură! În cursul zilei de ieri, spun apropiaţii, “Tribunul” ar fi fost dat afară şi din el însuşi de către celelalte personalităţi ale sale.

Iniţiatorii votului, Napoleon Bonaparte şi Mihai Viteazul, susţin că Vadim era “dus cu pluta”, tulburând deseori liniştea tuturor celorlalte entităţi care locuiesc în Vadim. “Avem tot respectul faţă de domnul Vadim, având în vedere că a fost primul aici”, a declarat împăratul Franţei. Însă în ultima vreme crizele de isterie ale domniei sale ne-au deranjat pe toţi. Eu nu mă mai pot concentra asupra campaniilor mele militare, Eminescu s-a apucat de băut, Iuliu Cezar stă şi plânge într-un colţ... E haos aici. Vadim trebuie să plece.“

Refugiat în caniche-ul unei vecine, fostul lider al PRM declară însă că va lupta din răsputeri cu "mafia" care a pus stăpânire pe fostul lider al PRM. “Am documente care atestă că Napoleon şi toţi ceilalţi au luat bani de la Hrebenciuc ca să-l excludă pe Vadim din Vadim, şi le voi da publicităţii imediat după plimbarea de dimineaţă”, a ameninţat pudelul Fifi.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 18.06.2013 15:56 Politic

National Cinematografic