dieta_anaf_alergare_ghiseeFuncţionarii români susţin că poţi slăbi până la 5 kg pe zi, numai din plimbat sau alergat de la un ghişeu la altul, în ceea ce ei numesc Dieta ANAF, un proiect-pilot demarat la ANAF Sector 2.

"Cel mai important e să vină la noi cu buletinul. Nu e nevoie de alte acte, sau alte formalităţi, la început. Îi trimitem noi, ulterior, fuguţa, după ele. Cum intră vor fi preluaţi de cineva de la informaţii şi apoi îi plimbăm noi între ghişee, de ies de la noi din sediu supli şi cu un tonus muscular excelent", declară Mioara Papuc, coordonatoarea proiectului "Dieta ANAF".

Cei care doresc să se înscrie trebuie să ştie că în centrele de antrenament de la ANAF echipamentul este obligatoriu, iar unii funcţionari-instructori insistă şi pe alte accesorii.

"Sfatul nostru este să aibă la ei şi un dosar plic, un pix şi câteva coli, pentru că în timpul antrenamentului vor completa şi câteva declaraţii fiscale", susţine Mioara Papuc, inspector ANAF Sector 2, unde se desfăşoară proiectul pilot.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 20.06.2013 09:29 Politic

National Cinematografic