patriarhul_daniel_elevi_bacLa fel ca elevii care şi-au cerut banii daţi ca şpagă înapoi, şi cei care au căzut la Bac şi au plătit acatiste la biserică îi vor înapoi. Din păcate pentru ei, misiunea lor este mai degrabă imposibilă, pentru că nu e uşor să-ţi recuperezi banii de la cel mai mare iubitor de bani care a stat vreodată în fruntea Bisericii Ortodoxe Române, Patriarhul Daniel.

„Dumnezeu e sus şi vede!”, l-a ameninţat un elev pe Patriarh. „Asta s-o crezi tu, săracule!”, i-a replicat, vizibil iritat, Preafericitul Daniel. Acesta insistă că elevii care, deşi au dat acatiste, au căzut la Bac poartă toată vina pentru eşec. „N-au dat destul, iar asta e vina lor, nu a mea sau a lui Dumnezeu”, este convins CEO-ul BOR.

Dealtfel, Patriarhul Daniel spune că pentru sesiunea din toamnă a Bacalaureatului va pregăti preţuri speciale pentru elevii care vor să promoveze examenul. „E inadmisibil să vrei să iei examenul când dai 10 lei pentru un acatist”, spune Preafericitul. „De banii ăştia Dumnezeu te ajută doar să îţi treci corect numele pe foaia de examen. Dacă vrei notă de trecere, acatistul trebuie să fie de minim 100 de lei.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 09.07.2013 05:10 Politic

National Cinematografic