crin_free_reluDeşi abia trezit din somn, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a reacţionat rapid la aflarea veştii referitoare la condamnarea ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu. Acesta şi-a scos un tricou din dulap şi a scris pe el “Free Relu Fenechiu” şi a plecat domol spre Universitate.

“Parcă trăim, din nou, vremurile când au venit comuniştii la putere. Ni se bagă liberalii la puşcărie mai rău ca pe vremea lui Dej. Abia ce l-au băgat pe patriotul şi martirul Gigi Becali, acum îl trimit şi pe domnul ministru Relu. Huidu a omorât trei oameni şi a primit trei ani cu suspendare iar Fenechiu, care a făcut numai bine oamenilor, este trimis la închisoare? Justiţia e coruptă”, a strigat Crin Antonescu.

Alături de preşedintele PNL, în Piaţa Universităţii, au venit şi alţi liberali de seamă, cum ar fi Sorin Roşca Stănescu sau Andrei Marga, care a fost martirizat, şi el, de comunişti, ce au plecat de la putere prea devreme şi nu l-au mai plătit pentru toate notele informative date de-a lungul timpului.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 12.07.2013 14:59 Politic

National Cinematografic