spiru_haret_accepta_elevi_de_la_clasa_pregatitoareUniversitatea Privată Spiru Haret va înceta să mai acorde diplome de licenţă din hârtie, pentru proteja suprafeţele împădurite ale ţării.

"Începând cu anul universitar următor, Universitatea Spiru Haret va acorda exclusiv diplome de licenţă şi master virtuale, în format pdf, studenţii putând opta pentru diplome de plastic laminate", susţine rectorul universităţii Spiru Haret.

Potrivit Institutului de Statistică, 90% din copacii tăiaţi de Verestoy Attila în România merg la fabricarea de diplome Spiru Haret, acest lucru demonstrând amploarea fără precedent a efectelor acrodării de diplome.

"E normal ca universitatea pe locul doi în lume după numărul de studenţi să acorde diplome, dar nu e normal să defrişăm câte un judeţ pentru fiecare promoţie", a mai declarat Decebal Popescu.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Ionut | Friday, 12.07.2013 15:46 Politic

National Cinematografic