spiru_haret_accepta_elevi_de_la_clasa_pregatitoareUniversitatea Privată Spiru Haret va înceta să mai acorde diplome de licenţă din hârtie, pentru proteja suprafeţele împădurite ale ţării.

"Începând cu anul universitar următor, Universitatea Spiru Haret va acorda exclusiv diplome de licenţă şi master virtuale, în format pdf, studenţii putând opta pentru diplome de plastic laminate", susţine rectorul universităţii Spiru Haret.

Potrivit Institutului de Statistică, 90% din copacii tăiaţi de Verestoy Attila în România merg la fabricarea de diplome Spiru Haret, acest lucru demonstrând amploarea fără precedent a efectelor acrodării de diplome.

"E normal ca universitatea pe locul doi în lume după numărul de studenţi să acorde diplome, dar nu e normal să defrişăm câte un judeţ pentru fiecare promoţie", a mai declarat Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 12.07.2013 15:46 Politic

National Cinematografic