ponta-guvernPremierul Victor Ponta a preluat conducerea Ministerului Transporturilor după condamnarea ministrului Relu Fenechiu şi, odată cu aceasta, toate responabilităţile fostului demnitar. Astfel, acesta va trebui să încaseze şi şpaga cuvenită pentru privatizarea CFR Marfă.

"Important e să nu se simtă lipsa ministrului în cabinet, nu putem să oprim funcţionarea Guvernului doar pentru că un ministru a ajuns la necaz. Conform procedurilor standard în astfel de cazuri, eu încasez suma iar ministrul Fenechiu primeşte doar un comision de intermediere", a explicat premierul Victor Ponta.

În calitate de ministru interimar, Victor Ponta va trebui să se ocupe şi de parandărăt, şmenozeli şi mânăritul de licitaţii pentru celelalte proiecte aflate în derulare. "Nu-i muncă uşoară, vă spun, nu degeaba l-am pus ministru pe domnul Fenechiu, un om cu vastă experienţă în acest domeniu. O  să analizez propunerile venite din partea PNL, n-am vrea să punem unul la transporturi care să nu ştie să fure nici măcar un milion de euro. Râde Radu Berceanu de noi, ce naiba", a completat premierul.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 12.07.2013 17:34 Politic

National Cinematografic