Teodor Mărieş, preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie, a reuşit prin greva foamei în care este de peste 70 de zile – mulţi spun că trăieşte cu aer –, să desecretizeze şi ultimele documente din Dosarul Revoluţiei. Aceste vor fi publicate în următoarele zile în Monitorul Oficial. Anunţul îi aparţine chiar primului ministru, Emil Boc.
Surpriza vine însă din partea lui Teodor Mărieş, care a declarat că nu se va opri din greva foamei. El se va înfrupta din bunătăţile tradiţionale româneşti doar în momentul în care actele cu pricina vor intra pe poarta Asociaţiei 21 Decembrie.
Surse demne de încredere spun că acesta este doar un pretext de-al lui Mărieş care este hotărât să nu mai iasă niciodată din greva foamei. Stă toată ziua în pat, nu face nimic, ba chiar a primit o ofertă să devină imaginea firmei Herbalife în România. Apropiaţii au declarat că Mărieş deja poartă în piept o insignă pe care scrie: „Slăbeşte acum, întreabă-mă cum!”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!


National Cinematografic