diploma_bac_greseliDezastrul de la Bacalaureatul de anul acesta atinge cote incredibile, nemaintâlnite de mult în ţara asta. "Am 19 ani şi n-am mai văzut un asemenea dezastru la Bacalaureat din 2012", a mărturisit un tânăr student bucureştean. Mai nou, diplomele de Bacalaureat eliberate elevilor care au trecut examenul maturităţii sunt şi ele pline de perle şi greşeli gramaticale.

De la caz la caz, profesorii care au completat diplomele au greşit numele elevului, al liceului, au scris "asolvent" în loc de "absolvent", sau au scris "liceul Gigi Becali" în loc de "Liceul Mihai Viteazu - secţia real".

Pe diplome mai scrie că au fost acordate pentru "rezultate-le bune care le-a făcut", iar la notă se precizează că "media generală a fost decât 7,45". Specialiştii în domeniu spun că perlele sunt fireşti, cei mai mulţi profesori fiind la rândul lor absolvenţi ai liceelor româneşti.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 18.07.2013 14:15 Politic

National Cinematografic