omar-hayssamMai multe organizaţii iredentiste din secuime au organizat azi dimineaţă o conferinţă de presă comună în care au anunţat că, de fapt, cunoscutul terorist Omar Hayssam li s-a predat mai întâi lor. "Când Hayssam ni s-a predat nu era picior de român aici, eram doar noi, mergeam călare la un chef", a explicat preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Retárd Karoly.

Cu toate acestea, teroristul a ignorat sute de ani de istorie şi a decis să se predea poliţiei române, pretinzând că nu s-a înţeles deloc cu ungurii. În semn de protest, celebrul iredentist Csibi Barna a ars o păpuşă cu chipul jurnalistului Ovidiu Ohanesian fix în mijlocul municipiului Miercurea Ciuc.

Omar Hayssam a fost condamnat de statul român la 20 de ani de puşcărie pentru că i-a făcut celebri pe ziariştii Sorin Mişcoci, Marie-Jeanne Ion şi Ovidiu Ohanesian. Pentru eliberarea acestora autorităţile române au făcut un considerabil efort de imagine ce a culminat cu o festivitate la aeroport.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Friday, 19.07.2013 13:26 Politic

National Cinematografic