hayssam_arafatO banala confuzie aruncă o pată de murdărie pe obrazul Poliţiei Române, şi-aşa destul de şifonat. Dintr-o regretabilă eroare oamenii legii l-au încătuşat pe îndrăgit medic Raed Arafat, fondatorul SMURD.

"Am primit un pont de la o sursă de încredere şi am descins în locuinţa suspectului. Acesta s-a împotrivit arestării, strigând la noi în limba musulmană. Am aplicat procedurile legale şi l-am imobilizat. În locuinţa sa am găsit am găsit un adevărat arsenal care putea fi folosit la crearea de bombe artizanale, de la nitroglicerină la mănuşi chirugicale. În plus am găsit o importantă cantitate de produse medicamentoase cu potenţial halucinogen, cum ar fi morfina", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Un martor la incident a declarat că medicul Arafat a protestat, pretinzând că arestarea sa este neconstituţională, fiind demnitar al statului. Conform martorului, şeful brigăzii de poliţie a declarat: "Constituţional, neconstituţional, umflaţi-l!".

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Friday, 19.07.2013 17:15 Politic

National Cinematografic