hayssam_arafatO banala confuzie aruncă o pată de murdărie pe obrazul Poliţiei Române, şi-aşa destul de şifonat. Dintr-o regretabilă eroare oamenii legii l-au încătuşat pe îndrăgit medic Raed Arafat, fondatorul SMURD.

"Am primit un pont de la o sursă de încredere şi am descins în locuinţa suspectului. Acesta s-a împotrivit arestării, strigând la noi în limba musulmană. Am aplicat procedurile legale şi l-am imobilizat. În locuinţa sa am găsit am găsit un adevărat arsenal care putea fi folosit la crearea de bombe artizanale, de la nitroglicerină la mănuşi chirugicale. În plus am găsit o importantă cantitate de produse medicamentoase cu potenţial halucinogen, cum ar fi morfina", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Un martor la incident a declarat că medicul Arafat a protestat, pretinzând că arestarea sa este neconstituţională, fiind demnitar al statului. Conform martorului, şeful brigăzii de poliţie a declarat: "Constituţional, neconstituţional, umflaţi-l!".
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 19.07.2013 17:15 Politic

National Cinematografic