kate_middletonAnalistul politic Ion Cristoiu a declarat într-o emisiune la B1 Tv că ştie, în proporţie de 90%, care va fi deznodământul naşterii prin care va trece soţia prinţului William, moştenitorul coroanei britanice: "Cel mai probabil ducesa va naşte pui vii", a susţinut, cu tărie, acesta.

Foarte mulţi români, dar şi oameni, sunt extrem de interesaţi de acest important eveniment din viaţa familiei regale britanice. De aceea, precizările analistului Ion Cristoiu sunt cu atât mai utile, spun specialiştii: "Dacă eşti atât de tâmpit încât să stai cu sufletul la gură să afli când şi de ce naşte o femeie care nu ţi-e rudă, probabil că ar trebui să ştii şi lucruri de bază despre reproducţie, cum ar fi faptul că alteţele regale sunt şi ele oameni, şi nu se înmulţesc prin ouă sau sciziparitate".

Aceiaşi specialişti estimează că următoarea chestie de interes pentru public va fi spălarea la poponeţ a prinţului moştenitor, prima ţâţă şi ceremonia de decalotare, dacă e băiat, să nu cumva să facă fimoză.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Monday, 22.07.2013 11:16 Politic

National Cinematografic