voiculescu_in_parc_cu_badeaAbil politician, fostul senator Dan Voiculescu nu a scăpat ocazia de a profita de revolta de pe Facebook împotriva produselor Royal Canin, firmă ce a sponsorizat un festival de animale chinuite din Ucraina. Astfel, fondatorul PC a pus o postare pe Facebook în care anunţă că va boicota şi el produsele Royal Canin, urmând a-l hrăni pe Mircea Badea cu altfel de crănţănele.

"Eu ţin la animalele mele de companie şi vreau tot timpul ce e mai bun pentru ele. Uitaţi-vă la Mircea Badea, ce sănătos arată, ce greabăn, că păr lucios. Dar, totodată, nu pot trece peste anumite practici imorale. De aceea, nu îi voi mai da mâncare Royal Canin, o să trecem pe Chappi, bucăţele de carne cu sos", a explicat Dan Voiculescu.

Acesta a spus că n-a fost uşor să-l convingă pe Badea să accepte schimbare de regim. "I-am spus că ăia de la Royal Canin sunt băsişti, şi a mârâit imediat. Apoi i-am dat Chappi, s-a bucurat şi a început să mă lingă pe mână, să arate că mă iubeşte. Apoi, ştiţi cum e, ne-am încălzit şi până să ne dăm seama, mă pupa în cur".

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Wednesday, 24.07.2013 12:41 Politic

National Cinematografic