brutarie_rumegusGaterele, exploatările forestiere şi dealerii de rumeguş aplaudă frenetic decizia guvernului Ponta de a reduce TVA-ul la pâine la 9%, considerând că îi va ajuta să se redreseze şi să relanseze industria de panificaţie.

"Intrăm şi noi în normalitate şi cred că piaţa pâinii se va curăţa de speculanţi şi de ecazionişti, care îmbolnăvesc populaţia cu făinoşagurile lor dubioase", declară Victor R, principalul furnizor de rumeguş al celor mai mari producători de pâine din România.

Brutarii salută şi ei decizia Guvernului, susţinând că aceasta nu-i ajută neapărat pe ei, pentru că au avut mereu un comportament ireproşabil în ce priveşte taxele şi impozitele.

"Furnizorii noştri de rumeguş s-au comportat mereu ireproşabil, ne-au livrat rumeguşul întotdeauna prompt, fără întârzieri, la preţuri foarte bune, care s-au revăzut în preţul pânii. Acum vom împărţi cu ei avantajele oferite de reducerea TVA-ului la pâine", a mai declarat Robert Acrişor, manager firmă de panificaţie.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Wednesday, 31.07.2013 04:39 Politic

National Cinematografic