fete_frumoase_fmiIncapacitatea României de a-şi achita obligaţiile faţă de FMI duce la situaţii absolut bizare. Astfel, întrucât nu putem să ne comportăm ca un stat modern, România îşi va trimite, precum în perioada medievală, cele mai frumoase fete drept tribut pentru stăpânii de la FMI.

"Nu înţeleg de ce au fost aşa de duri cu noi, doar am avut o poziţie fermă în negocieri şi nu ne-am ridicat deloc din genunchi în timp ce le sărutam pantofii. Poate a fost o neînţelegere la mijloc", a apreciat premierul Victor Ponta. "Într-un final am pus piciorul în prag şi am decis să facem cum vor ei".

Astfel, fiecare localitate din România va organiza, în zilele următoare, concursuri de miss, pentru a stabili reprezentantele noastre la FMI. Pentru unele judeţe, cum ar fi Sălajul, unde nu sunt locuitori, se va compensa cu studente din Regie.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Wednesday, 31.07.2013 15:02 Politic

National Cinematografic