tavan-scoala-teleormanLucrările de investiţii efectuate la şcoala generală din judeţul Teleorman pot fi date ca exemplu de bune practici în materie de gestionare a fondurilor europene. Cu doar 150 de milioane de euro, prin programul POSDRU, axa 5.1, teleormănenii au reuşit să pună tavan şcolii din judeţ.

"Practic ajunsesem de râsul lumii, să fim printre ultimele judeţe care n-au tavan, parcă era stadion, nu altceva. Abia de puteam ţine orele, că mulţi elevi erau neatenţi când le ploua în cap", a explicat vicepremierul Liviu Dragnea, proprietarul judeţului Teleorman.

Tavanul şcolii este unul modern, retractabil. "E folositor pentru momentele când e întunecat afară, că n-avem becuri în clasă. Şi nici curent electric, aşa că e mai bine să citim pe lumină. Plus că nu vrem să-i speriem pe elevi, ei nu sunt obişnuiţi cu de-astea, moderne, şi ar deveni neliniştiţi".

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 06.08.2013 15:10 Politic

National Cinematografic