mindruta_s-a_antepronuntatLa doar câteva ore după ce Parchetul General a anunţat că a preluat cazul torţionarului Vişinescu, dosarul în care acesta urma să fie acuzat de omor deosebit de grav a fost abandonat. Vina o poartă Lucian Mîndruţă, cel care, din motive inexplicabile, s-a antepronunţat pe marginea vinovăţiei torţionarului pe pagina personală de Facebook.

Fără ca măcar o probă să fie prezentată în faţa unui judecător, Lucian Mîndruţă a comentat cazul Vişinescu pe Facebook, spunând „Pentru că aceşti oameni au ucis, gonit, umilit elitele României de altă dată.” Mai mult, el l-a încadrat pe Vişinescu între „călăii care ne-au schingiuit bunicii”, în aceeaşi postare inexplicabilă de pe Facebook.

„Viciu de procedură evident”, a comentat, vizibil dezamăgit, un procuror. „Cum absolut toţi judecătorii din România urmăresc ce scrie domnul Mîndruţă pe Facebook, e clar că niciunul nu mai poate fi obiectiv în cazul torţionarului Vişinescu. E păcat că s-a ajuns aici, dar acum nu mai avem nici o şansă să-l condamnăm pe torţionar. Să-ţi fie ruşine, Lucian Mîndruţă!”.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Friday, 09.08.2013 15:00 Politic

National Cinematografic