A apărut iPhone XM, primul telefon conceput special pentru ascultat manele

Veşti bune pentru fanii Apple din România! Compania americană va lansat în acest weekend dimineaţă, la celebrul târg de tehnologie din Vitan, primul model de iPhone conceput special pentru piaţa locală: modelul XM, optimizat pentru manele şi muzică de petrecere.

„XM vine de la eXtra Manele, deşi noi mai glumim că e prescurtarea de la Xă Moară duşmanii”, a declarat Tim Cook, CEO Apple. „Modelul are un bas foarte puternic, înalte foarte puternice şi, cel mai important, nu poate fi conectat la nicio formă de căşti.”

„Egalizatorul de manele are mai multe opţiuni predefinite, în funcţie de incinta unde are loc bahaosul: în RATB, la iarbă verde, în cimitir sau noaptea, în urletele vecinilor. Ca bonus, iPhone XM vine cu un abonament pe doi ani la Apple Manele – o experienţă muzicală fără egal.”

„Din punct de vedere al calităţii sunetului, iPhone XM stă ca vulturu’ pă stâncă şi restul lumii pă lângă”, a adăugat şeful companiei americane.

Fun fact: printre caii invitaţi la lansare se numără calul lui Dani Mocanu din celebrul videoclip, calul lui Nuţu Cămătaru şi fostul ponei al lui Adi Minune, au precizat surse din lumea mondenă.

Scris de Vasile
5 aprilie 2019 14:04

Articole asemanătoare

Vezi mai mult