A doua operaţie la menisc, vitală pentru Ponta: la duşuri te apleci din genunchi, altfel ai surprize

Specialiștii în fiziologie au explicat pentru o cunoscută publicație de pe internet cât de importantă este cea de-a doua operație la genunchi pe care vrea s-o facă premierul Victor Ponta. „La pușcărie, când scapi săpunul pe jos, e bine să ai genunchii buni, să-i îndoi când cobori. Altfel riști să lași anumite zone ale fundului total lipsite de apărare”, spune Decebal Popescu, specialist în fiziologie sportivă aplicată.

Premierul mai are doar câteva zile până când va cunoaște cum e să faci duș la comun, și astfel de activitate nu este lipsită de pericole. „Există, firește, și alți oameni de stat, oameni demni, ca fostul premier Adrian Năstase, care nu a cedat ispitei și nu s-a operat la genunchi. Ba chiar a cerut să îi fie puse niște rotule mai vechi, care nu permit prea multă mișcare”, a povestit un angajat al penitenciarului Jilava.

Totodată, din informațiile obținute de la clinica din Turcia, se pare că Victor Ponta s-a programat și pentru o a doua operație, de coasere a sfincterului. Cu noile tehnologii, gaura ar putea fi astupată complet în două-trei săptămâni.

Scris de Ef
24 iulie 2015 16:07
Citește mai mult despre: dusuri operatie Ponta puscarie

Alte articole

Vezi mai mult