Ciocanul neiertător al justiţiei a căzut ca un fulger pe capul şefului PSD, Liviu Dragnea! Uitat de prieteni şi abandonat de colegi, acesta şi-a ispăşit astă-noapte pedeapsa la penitenciarul Jilava, în condiţii extrem de vitrege, fiind eliberat pentru bună purtare în jurul orei 7, ca să ajungă în timp util la birou şi să-şi reia activitatea ca şef PSD şi cvasi-dictator al României.

dragnealiber.jpg
“Un lucru jur: că mă voi răzbuna pe toţi cei care m-au trimis după gratii, unde am pătimit o noapte întreagă, cu un televizor minuscul şi un minibar care avea numai cola, împărţind celula cu un vieţaş care sforăia ca un tractor”, a declarat Liviu Dragnea, intonând scurt o melodie lăutărească de ascultare înainte să se aşeze din nou în scaunul de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

“Marele meu regret e că nu mi-am făcut şi un tatuaj, ca să îmi aduc aminte mereu de marea nedreptate la care am fost supus. N-a fost timp”, oftează fostul deţinut, încercând din răsputeri să se reaclimatizeze cu viaţa în libertate.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Friday, 22.06.2018 08:23 Politic

National Cinematografic