Chiar şi persoanele publice pot deveni victime ale escrocilor internaţionali! În urmă cu câteva ore, Poliţia l-a arestat în Capitală pe Michael Mole, aşa-zisul grafician care a editat afişele electorale ale lui Tăriceanu.

photoshopist_italian_8_clase.jpg
Pe numele său adevărat Manolo Formaggi, cetăţeanul italian în vârstă de 32 de ani nu avea nici o calificare în Photoshop, ci absolvise doar 8 clase în comuna natală, dintre care ultimele şase la seral.

"Mi-am dat seama că nu are nici în clin, nici în mânecă cu grafica atunci când a încercat să-i netezească domnului Tăriceanu guşa şi cearcănele în Paint, folosind doar touchpadul de la laptop", mărturiseşte un coleg din stafful de campanie al ALDE.

"Dumnezeule, arată ca un broscoi raşchetat! N-are nicio legătură cu broscoiul zbârcit pe care îl cunoaştem şi îl iubim!", a suspinat un alt membru al partidului la vederea noului look al lui Tăriceanu.

Parchetul General confirmă că a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cine i-a eliberat lui Manolo Formaggi parafa de Photoshop.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 27.03.2019 16:54 Politic

National Cinematografic