Sfârşitul e aproape pentru cel mai puternic om din lume! Donald Trump va fi audiat astăzi în procesul privind angajările fictive de la Protecţia Copilului Ohio.

trump_devastat_dgaspc.jpg

Potrivit unor surse apropiate Casei Albe, Trump a fost acuzat că, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Ohio, i-ar fi determinat pe şefii DGASPC să le angajeze fictiv pe două membre ale partidului său, Adrianna McCocacola şi Niculyna Smith Wesson.

Timp de 8 ani şi jumătate, nimeni nu a semnalat faptul că cele două secretare nu se prezentau la muncă, spun procurorii, acestea lucrând de fapt pentru Trump şi pentru partid.

Acuzaţiile din dosarul DGASPC Ohio s-ar putea să reprezinte lovitura de graţie pentru preşedintele SUA. "Dacă până acum vorbeam doar de obstrucţionarea Congresului şi trădare, acest dosar sugerează că Trump ar putea fi vinovat şi de instigare la abuz în serviciu", spune senatorul american Mike Budweiser.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 21.01.2020 16:02 Politic

National Cinematografic