Război deschis în Capitală! La scurt timp după ce a cerut ca purtătorul de cuvânt al Bisericii Catolice să fie aruncat la lei pentru că a criticat-o pe facebook, Gabriela Firea îşi îndreaptă atenţia spre cultul ortodox!

firea_si_dani.jpg

Într-o cuvântare ţinută aseară de la balconul Primăriei, aceasta a cerut public demisia Patriarhului Daniel, pentru că umblă mai împopoţonat decât ea, făcând-o să pară "o ţoapă de rând".

"Cum îşi permite să aibă mai multe zorzoane decât mine? Ce dacă e Preafericitul? Mai degrabă Preanesimţitul! Şi aţi văzut cât aur pune pe el? Pandele al meu n-are nici pe şemineu ce poartă Patriarhul zilnic la gât. Vreau să plece ACUM şi să mă puneţi pe mine patriarh", a ţipat Gabi Firea, eliberând din poşetă o haită de pudeli fioroşi.

Câţiva teologi care au încercat să-i explice Gabrielei Firea că, în religia noastră, o femeie nu poate fi Patriarh au fost închişi pe viaţă în nişte ouă uriaşe de plexiglas, transmit surse din Primăria Capitalei.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 17.05.2017 15:36 Politic

National Cinematografic