Război deschis în Capitală! La scurt timp după ce a cerut ca purtătorul de cuvânt al Bisericii Catolice să fie aruncat la lei pentru că a criticat-o pe facebook, Gabriela Firea îşi îndreaptă atenţia spre cultul ortodox!

firea_si_dani.jpg

Într-o cuvântare ţinută aseară de la balconul Primăriei, aceasta a cerut public demisia Patriarhului Daniel, pentru că umblă mai împopoţonat decât ea, făcând-o să pară "o ţoapă de rând".

"Cum îşi permite să aibă mai multe zorzoane decât mine? Ce dacă e Preafericitul? Mai degrabă Preanesimţitul! Şi aţi văzut cât aur pune pe el? Pandele al meu n-are nici pe şemineu ce poartă Patriarhul zilnic la gât. Vreau să plece ACUM şi să mă puneţi pe mine patriarh", a ţipat Gabi Firea, eliberând din poşetă o haită de pudeli fioroşi.

Câţiva teologi care au încercat să-i explice Gabrielei Firea că, în religia noastră, o femeie nu poate fi Patriarh au fost închişi pe viaţă în nişte ouă uriaşe de plexiglas, transmit surse din Primăria Capitalei.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Wednesday, 17.05.2017 15:36 Politic

National Cinematografic