Inspirat de Gabi Firea, Tudorel Toader anunţă şi el că instituţiile din subordinea lui sunt gata să înfrunte viscolul teribil care urmează! Într-un comunicat recent, ministrul Justiţiei a anunţat că penitenciarele se vor închide vineri, iar deţinuţii vor fi trimiţi acasă încă din seara asta.

tudorel_detinuti_acasa.jpg
"Unii ar putea spune că educaţia infractorilor ar putea fi afectată de închiderea puşcăriilor, dar gândiţi-vă la avantaje", a declarat Tudorel Toader. "Traficul va fi mult mai relaxat fără dubele cu deţinuţi, fără maşinile rudelor şi prietenilor care îi vizitează. În plus, oricât ar fi furat şi pe oricine ar fi omorît, nimeni nu merită să nu se bucure de o zi frumoasă pe derdeluş şi de o ninsoare ca-n poveşti!"

Ceva mai nemulţumiţi au fost părinţii deţinuţilor, care se tem că nu au cu cine să-i lase cât sunt plecaţi la serviciu, însă ministrul Justiţiei i-a asigurat că nu trebuie să-şi facă griji: "Aduceţi-i la PSD sau ALDE, găsim noi ceva să-i ţinem ocupaţi!"

Familiile din estul ţării au fost sfătuite să nu-şi lase deţinutul cu bunicii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 22.03.2018 12:15 Politic

National Cinematografic