Pentru că a trecut destul de mult timp de la ultimul gest excentric pe care l-a făcut, Nicolae Robu a simțit nevoie să facă ceva memorabil: a umplut străzile Timișoarei cu urși polari. ”Cum adică sunt periculoși? N-ați văzut că în toate reclamele urșii polari sunt prietenoși și jucăuși?”, a reacționat primarul în momentul în care i s-a atras atenția că pune viața timișorenilor în pericol.

ursi_polari_robu_timisoara.jpg Chiar și așa, Robu spune că ursul polar e inteligent și simte omul rău, deci dacă ar fi să atace pe cineva, ar ataca cu siguranță un om rău. ”Iar dacă vă atacă un urs polar”, a adăugat primarul, ”vă puteți urca oricând într-um palmier, că avem destui în Timișoara. Ursul polar, spre deosebire de cel brun, nu se urcă în copac. Ba, mai mult, pentru că n-a văzut palmier în viața lui, se va speria de el și va fugi.”

Nicolae Robu spune că urșii polari de pe străzile Timișoarei par inadecvați în peisaj doar pentru că ei nu sunt specifici zonei. ”Cu timpul, însă, oamenii se vor obișnui cu ei și urșii polari se vor integra perfect în comunitatea noastră. Timișorenii, cel puțin cei care vor supraviețui, îi vor îndrăgi cu timpul”, este convins primarul urbei de pe Bega.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Saturday, 06.12.2014 15:28 Politic

National Cinematografic