Traian Băsescu a demonstrat încă o dată că se adaptează imediat oricărei situații. Prospăt pensionat, Băsescu este deja un veteran al curselor gratuite cu autobuzele RATB, unde bombănelile sale fac deliciul călătorilor. Cea mai recentă ispravă a lui Băsescu s-a petrecut în autobuzul 368, când a jignit grav o tânără care nu i-a cedat scaunul.

basescu_pensionar_autobuz.jpg ”Incredibil cum se comportă tânăra asta împuțită! Deși vede cum mă clatin, nu schițează nici un gest, nesimțita!”, a bombănit Băsescu. ”Tineretul din ziua de azi nu mai are pic de respect pentru cei în vârstă”, a adăugat fostul președinte, susținut în cor de ceilalți pensionari aflați în autobuz.

Norocul tinerei a fost trecerea autobuzului prin dreptul unei biserici, moment în care atât Băsescu, cât și ceilalți pensionari s-au oprit din bombănit, pentru a se închina fiecare de câte trei ori. Ulterior, au uitat de tânără, discuția concentrându-se pe prețul mare al medicamentelor și temperatura insuficientă a caloriferelor.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 06.01.2015 17:18 Politic

National Cinematografic