Traian Băsescu a demonstrat încă o dată că se adaptează imediat oricărei situații. Prospăt pensionat, Băsescu este deja un veteran al curselor gratuite cu autobuzele RATB, unde bombănelile sale fac deliciul călătorilor. Cea mai recentă ispravă a lui Băsescu s-a petrecut în autobuzul 368, când a jignit grav o tânără care nu i-a cedat scaunul.

basescu_pensionar_autobuz.jpg ”Incredibil cum se comportă tânăra asta împuțită! Deși vede cum mă clatin, nu schițează nici un gest, nesimțita!”, a bombănit Băsescu. ”Tineretul din ziua de azi nu mai are pic de respect pentru cei în vârstă”, a adăugat fostul președinte, susținut în cor de ceilalți pensionari aflați în autobuz.

Norocul tinerei a fost trecerea autobuzului prin dreptul unei biserici, moment în care atât Băsescu, cât și ceilalți pensionari s-au oprit din bombănit, pentru a se închina fiecare de câte trei ori. Ulterior, au uitat de tânără, discuția concentrându-se pe prețul mare al medicamentelor și temperatura insuficientă a caloriferelor.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 06.01.2015 17:18 Politic

National Cinematografic