Absenţă misterioasă în loja oficială de la Ateneu, sectorul destinat interlopilor! La ceremonia de ieri au participat Adrian Năstase şi Adrian Severin, cel din urmă proaspăt eliberat condiţionat, însă locul rezervat lui Nuţu Cămătaru a rămas gol.

nutucamataru_lipsestelaateneu.jpg
Absenţa lui Nuţu, dar şi a fratelui său Sile, altă somitate care a petrecut timp după gratii, a dus la apariţia unor speculaţii privind un conflict între clanuri. "S-or fi certat în puşcărie, sau poate brusc l-a apucat pe Nuţu onoarea şi nu vrea să fie văzut lângă Severin", glumeşte Marta Barbone, plasatoare la Ateneu.

Cea mai banală ipoteză e însă şi cea mai plauzibilă. "Am văzut eu faza", spune Decebal Popescu, portar. "Nuţu a încercat să intre cu calul şi cu tigrul, cum umblă el de obicei. Cu calul îl lăsau, dar tigrul l-au rugat să-l lase la garderobă, că poate îl mănâncă pe Juncker."

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 11.01.2019 16:21 Politic

National Cinematografic