Absolut toţi românii vor merge la vot, după ce Lucian Mîndruţă a scris un îndemn pe Facebook

Nenumăratele campanii care îi îndeamnă pe români să meargă la vot pot lua sfârşit. În urma unei postări de pe pagina de Facebook a lui Lucian Mîndruţă, se pare că toţi, dar absolut toţi românii, vor ieşi din case duminică pentru a-şi exprima dreptul.

Cifrele ameţitoare sunt reflectate de un sondaj realizat imediat după ce Lucian Mîndruţă a dat click pe butonul “Post”. Astfel, dacă înainte de postare doar 35% dintre români declarau că vor ieşi la vot duminică, procentul a crescut la 100%, fapt nemaiîntâlnit în istoria scrutinelor din România. Mai mult decât atât, pagina de Facebook a lui Lucian a atins, în numai 24 de ore, 22 de milioane de like-uri.

Un grup de cercetători din cadrul Academiei Române a analizat textul din toate punctele de vedere, ajungând la concluzia că acesta a atins perfecţiunea absolută, cuvintele fiind aranjate în aşa fel încât să ajungă la inima fiecărui roman şi să îl convingă să vină la vot.

După succesul repurtat de îndemn, Lucian Mîndruţă şi-a propus lucruri mari. Acesta vrea să posteze două texte scurte despre stoparea foametei din Africa şi despre inutilitatea războiului, ceea ce probabil îi va asigura premiul Nobel anul viitor.

Nu rata o ediție specială Times New Roman TV, dedicată votului de duminică. Află primul ce incidente au fost la vot, dar și primele rezultate oficiale ale alegerilor. Duminică, de la 19:00, la Prima TV.

Scris de Luchian
1 noiembrie 2014 01:11

Alte articole

Vezi mai mult