Abuz incalificabil. Unul din articolele din legile contra justiţiei ne interzice să publicăm articole dimineaţa

Noapte șocantă la parlament unde o coaliție de bandiți formată din membri PSD, ALDE și UDMR au votat, pe repede-înainte sute de amendamente la legile anti-justiție, într-o încercare disperată de a-l salva de la pușcărie cu executare pe liderul lor, condamnatul penal Liviu Dragnea. Din grabă, și mai ales din incompetență, sute de articole au fost votate fără să fie citite. Unul dintre acestea precizează clar că nu mai avem voie să publicăm articole dimineața.

„Publicarea de articole cu tentă umoristică sau de orice fel în ziare tipărite, online sau alte forme este interzisă până în cursul orei 12 a zilei respective pe tot teritoriul României precum și în posesiunile coloniale ale Statului Român”, este articolul care a stârnit vii controverse în presă și pe rețele sociale. Grav este că la final sunt stabilite și sancțiuni pentru astfel de infracțiuni, care pornesc de la amendă și ajung până la exil.

Motivația legiuitorului este că dimineața cetățenii sunt la muncă și nu ar trebui să fie distrași de tot felul de comicării sau idei, să aibă ce vorbi la pauza de prânz, ce este în România între orele 12 și 17. Un alt articol din lege este scris, parcă, cu dedicație pentru TNR, întrucât acesta specifică clar „scoaterea din priză a frigiderului din redacție pentru ca beneficiarii acestuia să bea doar bere caldă”.

Scris de Ef
7 decembrie 2017 06:12
Citește mai mult despre: articole justitie parlamentari

Alte articole

Vezi mai mult