Accesul la metrou va fi oprit 2 ore ca să arate Cîrstoiu cum se plimbă el ca un om normal

Atenție, bucureșteni! Accesul la metrou va fi interzis azi între orele 16:00-18:00, după ce candidatul PSD-PNL la primăria Capitalei a decis că vrea să se plimbe cu el ca un om normal. Cătălin Cîrstoiu chiar a insistat ca intervalul în care se va plimba singur să fie 16:00-18:00.

„Mi s-a povestit că acesta este intervalul cel mai aglomerat, așa că am decis să merg cu metroul exact în perioada de vârf, ca să înțeleg mai bine cu ce situații se confruntă bucureștenii de rând”, a explicat candidatul Cîrstoiu. El a mai precizat că va sări peste turnicheți, invocând că a dat 3 lei pe călătorie și ieri, deci e absurd să mai dea alți 3 lei și azi.

Deși accesul bucureștenilor va fi oprit pentru 2 ore, Cătălin Cîrstoiu se va plimba cu metroul doar pentru aproximativ 15 minute. Restul de timp îl va folosi însă pentru a-și conduce BMW-ul pe șinele de metrou, un gest la care visează încă de când și-a luat mașina. „Pe șinele de tramvai conduc toți săracii, însă pe alea de metrou doar barosanii”, exultă Cîrstoiu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
4 aprilie 2024 08:23
Citește mai mult despre: cirstoiu metrou

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult