Achiziţia celor 400 de autobuze, în impas! Contractul se va semna doar dacă va fi demisă Kövesi mâine

Deşi a anunţat recent cu mare fast achiziţia celor 400 de autobuze, Gabi Firea dă înapoi! Potrivit primarului Capitalei, contractul în valoare de peste 100 milioane de euro nu poate fi semnat „cu una, cu două”, fiind mult mai înţelept să aşteptăm propunerea lui Tudorel Toader de îndepărtare din funcţie a Codruţei Kövesi.

„E lesne de înţeles că nu încheiem contractul direct cu turcii de la Otokar, ci cu un SRL despre care statul paralel ar putea spune, cu rea-voinţă, că are o situaţie dubioasă. Pe urmă, să nu uităm toate celelalte cheltuieli aferente unei achiziţii de asemenea amploare. Autobuzele trebuie inaugurate cu un concert, trebuie adaptate bordurile, schimbate panseluţele din staţii, poate facem şi câteva târguri de Crăciun în cinstea lor… Mai bine să aşteptăm decizia domnului Toader, ca să nu avem pe urmă bătăi de cap”, a declarat Firea, nerăbdătoare.

Într-o situaţie similară se află şi alte localităţi, printre care o comună din Ilfov care aşteaptă demiterea şefei DNA pentru a încheia un contract de 4 trilioane de euro cu o firmă apropiată lui Sebastian Ghiţă pentru o misiune spaţială pe partea întunecată a Lunii.

Scris de Vasile
21 februarie 2018 14:02
Citește mai mult despre: autobuze gabi firea kovesi

Alte articole

Vezi mai mult