Acţiune 2în1: Guvernul intervine cu haite de maidanezi pentru dispersarea protestatarilor anti-RMGC

După ce timp de mai multe zile hipsterii de rit naţionalist-ecologist au blocat cu protestele lor câteva trotuare şi locuri de parcare neamenajate din centrul Capitalei, autorităţile au decis să ia măsuri. În vederea restabilirii fluenţei circulaţiei şi mai ales a activităţii parcagiilor ilegali, au fost organizate mai multe brigăzi de câini maidanezi care vor interveni în forţă. Pentru succesul operaţiunii au fost aleşi comunitarii îndeajuns de flămânzi cât să aibă motivaţia de-a ataca, dar nu suficient de jigăriţi să se sperie de cizmuliţele de cauciuc cu floricele colorate ale protestatarilor.

Astfel, grupările canine au pornit deja din cartierele muncitoreşti spre centru, dând vioi din cozile pe sub care se miros atunci când fac joncţiunea la intersecţii. Aceştia au fost dotaţi cu o serie de pancarte cu inscripţii precum „Noi muşcăm, nu protestăm!” sau „Fetiţa şi Pufu din IMGB / Face-n centru ordine!”. În drumul lor, maidanezii sunt întâmpinaţi ca nişte eliberatori, cu flori, salam şi oase de pui, de către grupuri de pensionari deranjaţi de ceea ce numesc „hipsterii din ziua de azi, care nu mai sunt ca pe vremuri”.

Prin această măsură, autorităţile sunt convinse că măcar una dintre probleme se va rezolva: „Când cele două forţe se vor ciocni, o să vedeţi, e care pe care. Ori scăpăm de câteva sute de maidanezi, deci rezolvăm complet problema câinilor fără stăpân, ori se face locu’ lună la Universitate. Noi mizăm pe a doua variantă, întrucât maidanezii sunt mai bine organizaţi şi mai rezistenţi. În plus, când se termină totul, chiar dacă nu vor putea planta panseluţe, câinii comunitari măcar le pot iriga şi fertiliza pe cele deja existente”, conchide un reprezentant al autorităţilor.

Autor: Harald (aka Apatrid)

Scris de TNR
6 septembrie 2013 09:15

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult